KLT-STIPENDIN LUOVUTUS

Onnea Susanna Hallinmäki!

Vuoden 2017 Tili- ja veropäivien yllättynein osallistuja taisi olla tradenomi Susanna Hallinmäki Valkeakoskelta Tilitoimisto Riitta Rapola Oy:stä.  Hallinmäelle annettiin Personarian lahjoittama KLT-stipendi.

Miltä tuntuu nyt Susanna?

  • Stipendi oli iloinen yllätys. Ensin on tarkoitus hengähtää hetken aikaa, mutta kouluttautuminen jatkuu muun muassa palkkahallinnon osalta.

Tradenomin tutkinnon Hallinmäki on suorittanut vuonna 1999. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli 13 vuotta FC Haka ry:n taloushallinnossa ja muutaman vuoden UPM:ssä laskenta-assistenttina. Neljä viimeisintä vuotta hän on työskennellyt Tilitoimisto Riitta Rapola Oy:ssä.

KLT-tutkinnon suorittaneella on velvollisuus ammattitaidon ylläpitämiseen. Jotta Tilitoimisto voi hakea Taloushallintoliiton auktorisointia, sillä tulee olla KLT-tutkinnon suorittanut vastuuhenkilö.

Erittäin arvostettuun KLT asiantuntijatutkintoon voi hakea vasta kun on riittävästi työkokemusta. Vuoden 2016 syksyllä KLT-tenttiin osallistui  252 henkilöä ja sen läpäisi 128. Susanna Hallinmäki on yksi heistä, joka läpäisi haastavan tentin  ensi yrityksellä.

Ulkoisen laskennan ammattilainen

Jos oma ammattitaito on tiivistettävä lyhyeen, Hallinmäki sanoo olevansa ulkoisen laskennan ammattilainen. Digitalisoituminen tuo uudet haasteensa työskentelyyn nyt ja tulevaisuudessa, mutta se pitää myös mielenkiintoa yllä.

Nykyinen työ seitsemän hengen työyhteisössä on mukavaa ja kannustava esimies on sekä oikeudenmukainen että vaativa. Itseään Hallinmäki luonnehtii työkaverina luotettavaksi ja sopeutuvaksi numeroihmiseksi. Työkavereiden mielestä hän on iloinen.

Susanna Hallinmäki viihtyy työssään tilitoimistossa, koska siellä on mahdollisuus oppia eri toimialoilta ja erilaisista yrityksistä. Tärkeää on voida vaihtaa ajatuksia läheisten työkavereiden kanssa. Ihannetyö jatkossakin on samalta alalta niin että toimenkuvaan liittyy asiakasneuvontaa.

Veropäivillä Personarian kuvauttaman videokoosteen voit katsoa TÄÄLTÄ.