Terveisiä Paulan Parvekkeelta!

Lumi muokkaa toimistonäkymät keskellä Helsinkiä taideteoksiksi. Kadut ovat täynnä lunta ja autot jumittuneet kadunreunaan. Lumilapiota tarvitaan sekä kotipihalla että auton esille kaivamisessa parkkipaikalla. Glögi lämmittää jäätyneitä sormia ja varpaita. Kaiken kruunaa lumiset ja upeat talvimaisemat täällä etelässäkin.

Nyt ei tarkene pidempään pohtimaan parvekkeella. Olen pohtinut viime vuosina useita aiheita sekä työnhakijan että työnantajan näkökulmasta. Onko mielessäsi rekrytointiin tai henkilövuokraukseen liittyvä aihe, jonka haluaisit tuoda esille? Lähetä ehdotuksesi sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla.

Vuosi 2019 käynnistyi vauhdikkaasti Tili- ja Veropäivillä Finlandiatalossa. Oli mahtavaa tavata ’vanhoja tuttuja’ eli tutuksi tulleita asiakkaita ja työnhakijoita sekä muita yhteistyökumppaneita. Taloushallintoliiton porukka oli hoitanut järjestelyt hyvin ja piti hyvää huolta kaikista. KLT-stipendin saaja Mari V oli aidosti yllättynyt ja aikoo käyttää rahan opintoihin.