Hauskaa Wappua!

Vappu on vuosittain 1. toukokuuta vietettävä länsimaalainen kansainvälinen juhlapäivä ja monissa maissa yleinen vapaapäivä. Se on kevään loppupuolen juhlapäivä sekä suomalaisen työväen juhlapäivä. Suomessa vapunpäivää aattopäivineen vietetään työväen, ylioppilaiden ja kevään karnevaalijuhlana.

Personariassa on huhkittu töitä taloushallinnon henkilövuokrauksen ja rekrytointien parissa koko kevään. Olemme avustaneet kymmeniä yrityksiä löytämään osaavia työntekijöitä ja taloushallinnon ammattilaisia löytämään itselleen sopivan työpaikan. Töitä on tarjolla kaiken tasoisille osaajille ja eri taloushallinnon ammattiryhmille! Pääkaupunkiseudulla ammattitaitoisten kirjanpitäjien löytäminen käy työstä. Yritykset rekrytoivat ja vuokraavat työntekijöitä usein hyvin pitkäaikaisiin määräaikaisiin tehtäviin. Työmarkkinoilla vallitsee myönteinen pöhinä!

Voimme siis juhlia yhdessä, että töitä on sitä etsiville ja tekeville!