7.4.2016

PERSONARIA

Rekrytointipalveluja ja henkilöstövuokrausta

Personaria on taloushallinnon ja kaupallisen alan työnvälitykseen keskittyvä henkilöstöpalvelualan yritys, jonka palveluihin kuuluvat rekrytointi, henkilöstövuokraus ja vuokrajohtajien välitys.

Autamme asiakkaitamme löytämään ammattitaitoisia kaupallisen alan osaajia joko vakituisiksi tai vuokratyöntekijöiksi.

Tarjoamme asiantuntijoille ja kaupallisesta alasta kiinnostuneille määräaikaisia ja vakituisia työmahdollisuuksia. Etsimme uusien lupausten ohella kokeneita tekijöitä, joiden laaja-alainen tietotaito ja verkostot ovat syntyneet vaativien haasteiden siivittämänä.

Personarian ihmisläheinen tapa toimia tulee esille haastattelutilanteissa; kunnioitamme kaikissa kohtaamisissa hakijoiden osaamista ja kokemusta. Suhtaudumme työhömme intohimolla, tavoitteena saavuttaa työnantajan ja työntekijän kannalta paras mahdollinen ratkaisu.

Personaria on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) jäsen. Yrityksen omistaja Paula Peltolin on pitkän kokemuksen omaava auktorisoitu henkilöstöpalvelualan ammattilainen.

Toimintamme pohjautuu Ulla Partasen vuonna 1999 perustamassa Operaria Oy:ssa kehitettyyn talousammattilaisten rekrytointipalveluun, jonka kehittämistä Paula on viime vuodet jatkanut.