7.4.2016

TYÖHAKEMUS

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen ja ansioluettelon, jota voit muokata tarpeen mukaan ja liittää sinua kiinnostaviin julkaisemiimme työpaikkoihin. Toki voit myös hakea suoraan tiettyä työpaikkaa ilmoituksen perusteella.

Toimimme täysin sähköisesti, joten käsittelemme ja välitämme hakemukset työnantajille suoraan tietojärjestelmästämme. Täytä siis sähköinen hakemuslomake mahdollisimman tarkasti. Merkitse aiempien työantajiesi kohdalle yrityksen toimiala ja kerro toimenkuvastasi. Pelkkä tehtävänimike ei sellaisenaan anna riittävästi tietoa työn sisällöstä ja vastuualueista.

Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelon, joka antaa tarkemman kuvan tehtävistäsi ja kertoo onnistumisista urallasi.

Itse hakemuksessa kuvaile minkälaista osaamista voisit tuoda hakemaasi tehtävään. Voit kertoa, miten tehtävä voisi olla paras vaihe urallasi kohti syvää ammattilaisuutta. Kehittämiskohteistasi huolimatta osoita oma innostuneisuutesi ja motivaatiosi!

Hakemuslomakkeessa ja ansioluettelossa kannattaa tuoda omat vahvuudet ja osaaminen rohkeasti esille.  Muista myös liittää sosiaalisen median profiileita työhakemukseen.

Ota yhteyttä.