7.4.2016

VUOKRATYÖ

Työskentely vuokratyöntekijänä tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tutustua uusiin organisaatioihin. Työkokemus karttuu ja verkostot kasvavat. Toisinaan vuokratyösuhde voi johtaa myös vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli työllistyt Personarian kautta vuokratyöntekijäksi, olemme sinun luotettava työantajasi, vaikka itse työskentely tapahtuu asiakkaamme eli käyttäjäyrityksen toimitiloissa. Tiedämme tarkoin, minkälaiseen organisaatioon sinut lähetämme, sillä tunnemme hyvin asiakkaamme ja heidän tarpeensa.

Loma- ja palkka-asioissa noudatamme työehtosopimuksia ja työntekijänämme kuulut työterveyshuollon piiriin. Myös virike- ja lounasedut pyrimme järjestämään samaan tapaan kuin asiakasyrityksen muillakin työntekijöillä.

Ennen työskentelyn aloittamista solmimme sopimuksen vuokraavan yrityksen eli käyttäjäyrityksen kanssa. Huomioimme meidän kanssa tekemäsi työsopimuksen ehdot muun muassa koeajan pituudesta ja irtisanomisajasta.

Personarian työntekijänä saat meiltä henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen, jolla kirjaat tekemäsi työtunnit tietojärjestelmäämme.

Kysy lisää tarjolla olevista vakituisista tai määräaikaisista tehtävistä. Ota yhteyttä.