7.4.2016

TAPAMME TOIMIA

Paneudumme kuhunkin toimeksiantoon huolella. Tavoitteenamme on viedä valinnan eri vaiheet läpi mallikkaasti siten, että lopputuloksena syntyy sekä työantajan että hakijan kannalta onnistunut ja pitkäaikainen rekrytointi.

Valinnassamme kiinnitämme huomiota avoimeen asenteeseen, uskallukseen kyseenalaistaa asioita sekä kykyyn kuunnella työyhteisön jäseniä. Pidämme tärkeänä, että valituksi tuleva henkilö suhtautuu työhönsä intohimolla ja innostuksella.

Personariassa on käytössä ajanmukaiset sähköiset järjestelmät, jotka toimivat pilvipalvelun kautta. Ajasta ja paikasta riippumattomien järjestelmien ansiosta hakijat voivat jättää meille hakemuksensa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Asiakasyritykset pääsevät tarkastelemaan sopivia ehdokkaita heille lähetetyn linkin välityksellä. Myös asiakastapaamiset ja haastattelut onnistuvat Skypessä, mikäli kasvokkain kohtaamiseen ei ole mahdollisuutta.

Personaria takaa laadukkaan valinnan ja antaa päätöksestä koeajan mittaisen takuun. Mikäli palkattu työntekijä jostain syystä lopettaa työsuhteen koeajan kuluessa, sitoudumme etsimään hänen tilalleen uuden henkilön. Ota yhteyttä.